Onze

Docenten

De passie van onze docenten is een kernkwaliteit van de dansschool. Van hieruit willen we onze educatief-artistieke opvattingen verder ontwikkelen en uitdragen. Onze markt is Emmen en de regio Zuid Drente. Salsa Emmen wil in deze markt als herkenbare eenheid naar buiten treden, en daarbij de waarde koesteren van diversiteit en individuele verschillen.

Naomi
Docent Salsa, Bachata, Stijldansen, Zumba, Latin fit.

Naomi danst al haar hele leven met veel liefde en passie voor diverse stijlen van dansen. Ze is een professioneel danseres en danst tot op heden nog steeds wedstrijden in zowel binnen als buitenland. In 2004 was ze samen met haar danspartner Vice Kampioen van Nederland bij de profs. In 2022 en 2023 zijn ze Ranking kampioen in de latin geworden. Ruim 14 jaar geleden kwam ze in aanraking met het salsa en bachata dansen. Ze verloor meteen haar hart aan deze dansen en heeft sindsdien zich ook verder ontwikkeld in deze dansstijlen. Na het afronden van haar dansopleiding in 2000 is ze gaan lesgeven in diverse stijlen van dans. Samen met Thomas en Edwin verzorgt zij de Salsa en Bachata lessen bij Salsa Emmen.

Thomas
Docent Salsa en Bachata

Thomas is een zeer gepassioneerde danser die al vanaf zijn kindertijd danst. Hij heeft al ruim 20 jaar ervaring in het lesgeven. In Duitsland heeft hij vele Salsa Kampioenen voortgebracht en vele lessen en workshops verzorgd. Tevens heeft hij zijn eigen lesmodules ontwikkelt in LA style die zeer duidelijk en gestructureerd zijn en door iedereen te leren zijn op elk dansniveau. Voeg daar een kleine latin look aan toe en het is net even anders dan anders. En dat maakt zijn lessen juist zo interessant en leuk om te volgen. Samen met Naomi verzorgt hij de Salsa en Bachata lessen bij Salsa Emmen

Edwin
Assistent en Barman

Edwin danst inmiddels ook al vele jaren met veel plezier Salsa en Bachata. Samen met Naomi verzorgt hij de Salsa les op de Dinsdagavond. Tevens is hij niet meer weg te denken als altijd vrolijke en gezellige barman tijdens onze Salsa café’s.